Loopbaan coaching aan huis of bij ons op kantoor, aan ú de keuze


De loopbaangesprekken kunnen zowel plaatsvinden bij u thuis dan wel op een locatie in de buurt van uw woonplaats. Als u in de regio Utrecht woonachtig bent kunt u ook terecht op ons kantoor te Zeist, waar u gastvrij wordt ontvangen in een karakteristieke en sfeervolle werkomgeving en kunt genieten van onze fraaie landschapstuin.

Van al onze cliënten horen wij dat zij blij zijn met onze positieve en energieke begeleiding. Zij durven daardoor stappen te zetten die zij eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Sommige cliënten maken een carrière switch of besluiten (gedeeltelijk) hun eigen onderneming of praktijk op te starten, waarbij wij hen professioneel ondersteunen bij het in kaart brengen van kansen in de markt voor hun op te starten dienstverlening. We denken mee in alle zaken die verband houden met het entrepreneurschap en delen daarbij graag onze eigen ondernemerservaringen uit het verleden.

Wanneer u overweegt een aanvullende opleiding te gaan volgen of een bij- of omscholingstraject om uw kansen op ander werk te vergroten, dan adviseren wij u graag bij het maken van een verstandige keuze. Daarbij kijken wij tevens naar de reële kansen op werk die het volgen van aanvullende opleidingen u concreet bieden gelet op veel aangeboden functies op de arbeidsmarkt.