Extra dienstverlening voor werkgevers in het kader van mobiliteit en talent scouting


In de aanloop naar een eventuele veranderingsfase binnen uw organisatie biedt JobCreator u als werkgever de mogelijkheid een zogenaamd “Talenten Carrousel”  te organiseren.

Uw medewerkers worden uitgenodigd zelf hun talenten, passies en competenties in beeld te brengen. Zij krijgen tevens inzicht in hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt, al dan niet via een korte carrière switch of aanvullende opleiding voor sectoren waarin reeds een vraag bestaat dan wel binnenkort gaat ontstaan naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Zij worden tijdens deze workshop positief in hun kracht gezet. Gestreefd wordt om onzekerheden om te buigen naar een grotere mate van zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Het Talenten Carrousel kan bij u op locatie plaatsvinden, maar ook op ons kantoor te Zeist. De workshop duurt één dagdeel. De kosten bedragen € 145,00 per persoon, uitgaande van deelname van 6 tot 10 personen. Na afloop kunnen alle deelnemers zich aanmelden voor een gratis persoonlijk loopbaan adviesgesprek.

Klik hier voor het overzicht van onze andere workshops die voor uzelf dan wel voor uw medewerkers interessant kunnen zijn.