Duurzame samenwerkingsrelatie met onze opdrachtgevers en netwerk partners


Met de meeste van onze opdrachtgevers hebben wij een jarenlange plezierige samenwerkingsrelatie. Zij weten dat wij onze uiterste best doen om samen met hen lastige dossiers tot een goed einde te brengen.

Daarbij tonen wij ons in staat om impasses te doorbreken en werknemers te motiveren om onder onze professionele begeleiding zelf de stap te zetten naar ander werk waarin hun kennis, ervaring en kwaliteiten tot hun recht kunnen komen. Juridisch touwtrekken wordt hierdoor voorkomen, evenals het onnodig blijven hangen in rouwverwerking.

In het geval van langdurige ziekte kijken we samen met de aan ons gelieerde arbeidsdeskundigen en job coaches vooral naar wat een werknemer nog wél kan binnen uw organisatie dan wel bij een andere werkgever, of dat het wellicht verstandig is een WIA aanvraag op te starten.

De ervaren arbeidsjuristen binnen ons JobCreator netwerk denken mee in de mogelijkheden om te komen tot een reële vaststellingsovereenkomst om daarmee de zekerheid op het recht van WW voor uw scheidende werknemer veilig te stellen. Dit creëert rust voor de werknemer, waardoor het afscheid van uw organisatie minder pijnlijk wordt en het aanbod om een loopbaan coaching traject te volgen positiever wordt ervaren. Voor u als werkgever verkort dit het traject van (gedeeltelijke) loondoorbetaling en mogelijke sancties vanuit het UWV omdat u tijdig de juiste stappen zet.

Wij kennen onze opdrachtgevers goed en breiden onze ervaring gestaag uit met geslaagde matches en “best practices”. Deze persoonlijke werkwijze en aanpak stralen wij graag naar buiten toe uit. Iedereen kan dit het beste ervaren door een bezoek te brengen aan ons kantoorpand “Curriculum Vitae” te Zeist, waar wij ook tal van workshops voor cliënten verzorgen en relatiedagen organiseren voor onze opdrachtgevers.

Kwaliteit staat bij JobCreator hoog in het vaandel. Wij werken graag samen voor de lange termijn. Door onze open manier van zaken doen weet iedereen van tevoren waar hij of zij bij ons aan toe is. Dat ondervinden niet alleen onze opdrachtgevers en cliënten, maar ook onze eigen medewerkers en netwerk partners.