Verbale en non verbale communicatie voor opname Video CV


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Verbale versus non verbale communicatie (hoe komt u over in een gesprek en waar wordt u door anderen zoal op beoordeeld)
  • Creëren van uw “personal branding” en uw persoonlijke gunfactor
  • Training in verbale presentatietechnieken ter voorbereiding op de opname van uw Video CV
  • Praten met uw hart in plaats van met uw hoofd
  • Oefenen van uw presentatie en positieve feedback van de trainer en overige deelnemers.

Aan het eind van deze interactieve workshop hebt u een helder beeld hoe u uw “elevator pitch” professioneel en uitnodigend kunt laten visualiseren in een Video CV. Dit Video CV wordt tijdens de training opgenomen door een ervaren cameraman die u op uw gemak stelt om voor de camera kort en bondig een toelichting te geven over wie u bent, wat uw opleidingsachtergrond is, over welke werkervaring u beschikt, wat uw wensen en ambities zijn voor een andere baan of op het gebied van zelfstandig ondernemerschap en het verzoek om door de werkgever die uw Video CV bekijkt te worden uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

U ontvangt na de beoordeling van uw opgenomen Video CV een linkje dat u in uw CV kunt opnemen en waarmee via internet kan worden doorgeklikt om uw persoonlijke videoboodschap te bekijken.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de laatste woensdag van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 495,00 per persoon (inclusief lunch, opname en montage Video CV, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 6 deelnemers. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Verbale en non verbale communicatie voor Video CV en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.