Talenten Carrousel


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt die van belang zijn voor uw loopbaan perspectief (waar liggen reële kansen en waar vooral niet)
  • Gericht inzicht in uw ervaringsgebieden en competenties en hoe u deze op een slimme wijze kunt inzetten bij het vinden van ander werk
  • Het begrip “employability” ofwel de status van uw huidige arbeidsmarktwaarde
  • Investeren in opleidingen c.q. in een kansrijke carrièreswitch die aansluiten bij uw persoonlijke drijven, talenten, kennis, ervaring en competenties
  • Het verhaal van de Reizigers en de Trekkers
  • Ervaringsgericht leren en werken
  • Het creëren van een goede werk-privé balans.

Aan het eind van deze interactieve workshop hebt u een veel breder zicht op wat de toekomstige arbeidsmarkt voor u qua kansen en nieuwe uitdagingen zoal kan bieden. U bent in staat om goed te verwoorden waar uw onderscheidende kwaliteiten liggen en welke toegevoegde waarde u voor andere organisaties kunt bieden. U staat stil bij het verschil tussen louter werken om inkomen te verdienen en het creëren van een goed persoonlijk evenwicht tussen werk, gezin en vrije tijd. Wij geven u een aantal concrete voorbeelden van carrièreswitches van onze oud-cliënten en benadrukken het belang van tijdig en permanent investeren in uzelf om zo aantrekkelijk genoeg te blijven voor de arbeidsmarkt.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de derde vrijdag van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 145,00 per persoon (inclusief lunch en naslagwerken, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 8 deelnemers. Bij minder dan 6 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Talenten Carrousel en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.