Sparren over kansrijke Carrièreswitches


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Trends en ontwikkelingen in de (arbeids)markt die voor u belangrijk zijn
  • In welke sectoren van de arbeidsmarkt verdwijnen functies en waar ontstaan nieuwe banen
  • Wat houdt voor u een carrière switch in en wat zijn uw eigen ideeën hieromtrent
  • Voorbeelden van succesvolle carrièreswitches binnen onze eigen loopbaanadvies praktijk
  • Opstellen van een stappenplan voor het maken van een kansrijke carrièreswitch
  • Filosoferen over kansen en risico’s van zelfstandig ondernemerschap
  • Ervaringsgericht Leren en duale opleidingstrajecten.

Aan het eind van deze interactieve workshop krijgt u een helder beeld van de sectoren op de arbeidsmarkt waar voor u op korte en middellange termijn de kans op betaald werk of het verwerven van opdrachten als zelfstandige professional het meest kansrijk zijn. U hebt voor uzelf een concreet stappenplan opgesteld hoe u een eventuele carrièreswitch kunt vormgeven en wat daar zoal bij komt kijken. Ook krijgt u inzicht in de diverse opleidingsmogelijkheden om uzelf om-, her- of bij te scholen. Wij bieden u na afloop van de workshop de gelegenheid om vrijblijvend te sparren met oud-cliënten van de JobCreator die inmiddels een succesvolle carrièreswitch hebben gerealiseerd.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de laatste woensdag van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 195,00 per persoon (inclusief lunch en naslagwerken, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 6 deelnemers. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Sparren over kansrijke Carrièreswitches en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.