Slim Omgaan met Linkedin


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Inleiding in de “do’s” en “don’t’s” van het werken met Linkedin
  • Opzetten en optimaliseren van uw LInkedin profiel (pakkende headline en uitnodigende beschrijving van uw persoonlijke eigenschappen en professionele competenties)
  • Goed gevonden worden als werkzoekende of als zelfstandige professional op Linkedin
  • In kaart brengen van uw focus op arbeidsmarktrelevante zoekrichtingen via Linkedin.

Aan het eind van deze interactieve workshop hebt u een helder beeld waarvoor u Linkedin in uw eigen situatie kunt gebruiken en hoe u slimme connecties kunt maken om een professioneel netwerk op te bouwen.

Elke deelnemer ontvangt na afloop een Linkedin Profielscan en handige Linkedin Guideluines.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de laatste vrijdag van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 175,00 per persoon (inclusief lunch en naslagwerken, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 6 deelnemers. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Slim Omgaan met Linkedin en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.