Oriëntatie op zelfstandig ondernemerschap


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Feedback op uw drijfveren om zelfstandige professional te worden
  • Inzage in de kritische succesfactoren voor elke zelfstandige ondernemer
  • Advies ten aanzien van de door u te kiezen rechtsvorm voor uw activiteiten
  • Beschrijving van uw voorgenomen dienstverlening en activiteiten, inclusief SWOT analyse
  • De KISS formule en het belang van netwerk- en sales vaardigheden
  • Formuleren van uw persoonlijke “sales pitch”
  • Introductie in het Nieuwe Ondernemen
  • Cross selling en plussen op elkaars dienstverlening.

Aan het eind van deze interactieve workshop hebt u kennis gemaakt met de belangrijkste aspecten van zelfstandig ondernemerschap waarmee u te maken krijgt wanneer u zich wilt vestigen als zelfstandige professional. Onze ondernemers coaches kijken kritisch met u mee of uw voorgenomen plannen realistisch en onderscheidend genoeg zijn en geven u praktische tips voor het succesvol aanboren van leads en opdrachten. Na afloop van de training kunt u gratis uw ondernemersplan aan ons voorleggen voor een kritische feedback.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de laatste maandag van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 295,00 per persoon (inclusief lunch en naslagwerken, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 6 deelnemers. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Oriëntatie op zelfstandig ondernemerschap en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.