Opstellen van een Competentiegericht CV


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Tips en adviezen voor het opstellen van een competentiegericht CV
  • Voorbeelden van competentiegerichte CV’s
  • Opstellen van een uitnodigend persoonsprofiel
  • Samenvatting van de uitwerking van uw competentietest
  • Tips voor uw persoonlijke “elevator pitch” voor netwerk- en sollicitatiegesprekken
  • De meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek.

Aan het eind van deze interactieve workshop  beschikt u over een uitnodigend competentiegericht CV waarmee u zich bij het netwerken en solliciteren professioneel kunt onderscheiden. Ook krijgt u gratis per mail feedback van een van onze ervaren loopbaan adviseurs op de definitieve versie van uw competentiegerichte CV en de uitwerking van uw “elevator pitch”.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de eerste vrijdag van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 195,00 per persoon (inclusief lunch en naslagwerken, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 6 deelnemers. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Opstellen van een Competentiegericht CV en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.