Goud voor Oud op de Arbeidsmarkt


Duur

1 dagdeel, 9.00 tot 13.00 uur met pauze en aansluitend gezamenlijke lunch van 13.00 tot 14.00 uur.

Locatie

Kantoor “Curriculum Vitae” JobCreator, Driebergseweg 16-B te Zeist.

Leerdoelen

  • Slim omgaan met vooroordelen en leeftijddiscriminatie
  • Je oud voelen of oud zijn (juiste gunfactor, slim omgaan met social media, openstaan voor andere arbeidsverhoudingen)
  • In welke functies is senioriteit een absoluut voordeel
  • Positieve gevolgen van de vergrijzing en de ontgroening
  • Werkgevers overtuigen welke toegevoegde waarde u aan hen kunt bieden
  • Slim en effectief netwerken en het vergroten van uw cirkel van invloed
  • Ervaringsgericht leren en werken via het JobFactory model
  • Acquireren in plaats van solliciteren (wordt manager van uw eigen BV Ik).

Aan het eind van deze interactieve workshop bent u in staat uzelf te verplaatsen in de denk- en belevingswereld van werkgevers die veelal aarzelend zijn om oudere werkzoekenden aan te nemen vanwege tal van vermeende vooroordelen die soms onbewust in stand worden gehouden. U krijgt slimme technieken aangereikt waarmee u op een geheel andere wijze uzelf in de picture kunt zetten bij organisaties en bedrijven en daarmee de kans om voor een gesprek te worden uitgenodigd aanzienlijk kunt vergroten.

Data

in de maanden januari, februari, maart, april, mei, juni, augustus, september, oktober en november. Doorgaans op de tweede maandag  van elke maand m.u.v. feestdagen en vakantieperiodes.

Kosten en aanmeldingsvoorwaarden

Uw investering bedraagt € 175,00 per persoon (inclusief lunch en naslagwerken, exclusief 21 % BTW). Deze kosten zijn vóóraf verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan blijft u de opleidingskosten verschuldigd, maar kunt u zich aanmelden voor de eerstvolgende workshop. Deze kosten zijn op basis van een gemiddelde groepsgrootte van 6 deelnemers. Bij minder dan 4 aanmeldingen behouden wij ons het recht voor de workshop te annuleren en leggen wij een alternatieve datum voor de eerstvolgende workshop aan u voor.

Aanmelding:

Via de Contactpagina van onze website www.jobcreator.nl. Vermeld s.v.p. in het formulier dat uw belangstelling uitgaat naar de Workshop Goud voor Oud op de Arbeidsmarkt en geef tevens aan in welke maand u de workshop wilt gaan volgen. U ontvangt dan een bevestiging van ons per mail en de nota voor de deelnamekosten. Vooraf ontvangt u een huiswerkopdracht ter voorbereiding op de workshop.